
Beşiktaş'ın başarılı forveti Cenk Tosun, teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte golleri sıralamaya devam ediyor.
Valerien Ismael döneminde maç başına ortalama 15.3 dakika forma şansı bulabilen Cenk Tosun, Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta ise gerçek ritmini yakaladı. Cenk, teknik direktör Güneş'in göreve gelmesiyle ilk 11'e yeniden girdi.
ASİST BİLE YAPAMAMIŞTI
Deneyimli golcü, Şenol Güneş'in göreve gelmesi ile birlikte Beşiktaş'ın Ümraniye'yi yendiği maçta 2 gol 1 asistlik performans sergiledi. Galatasaray derbisinde de takımının tek golünü kaydeden isim oldu. Cenk son olarak Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Şanlıurfaspor ile oynanan müsabakanın en etkili oyuncusu oldu. Cenk, Beşiktaş'ın 2-0 geriye düştüğü müsabakada ilk 2 golü atarak skora denge getirmişti. Ayrıca milli oyuncu 3. golde de asisti yaptı.

Pep Guardiola'dan Ederson açıklaması!

Villarreal evinde galip geldi!

Son şampiyon Liverpool, son anlarda galibiyeti kaptı!

Napoli'de Lukaku endişesi!

Liverpool, Giovanni Leoni'yi açıkladı!

Igor Tudor'dan Kostic kararı!

Kolo Muani, Juventus'a doğru!

Nordi Mukiele'nin yeni durağı İngiltere

Napoli, Iğdır FK'den Özder Özcan ile anlaştı!

Berke Özer, resmen Lille'de!
