Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 23 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor ile oynayacak olan Beşiktaşımız, müsabakanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile sürdürdü.
Teknik direktörümüz Samet Aybaba yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan oyuncularımız, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. El, kafa ve ayakla pas çalışması yapan futbolcular antrenmana farklı oyunlarla devam etti. Antrenman, 10 istasyondan oluşan kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla sona erdi.
Çalışmaya, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Almeida, Dentinho, Oğuzhan Özyakup ve milli takım kadrosunda bulunan Hasan Türk katılmazken, Cenk Gönen takımla birlikte çalıştı. Necip Uysal ve Mustafa Pektemek ise özel programlarına devam etti.
Futbol Takımımız, hazırlıklarına bu akşam saat 17:00'da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hull City'den Mert Kömür hamlesi!

Parma ve Marsilya El Bilal Toure'nin peşinde!

İşte Jamal Musiala'nın sahalara geri dönüş tarihi

Schalke'de Edin Dzeko için geri sayım

Real Madrid'den Vinicius kararı!

Altay Bayındır'dan geleceği ile ilgili açıklama

Manuel Neuer'den jübile kararı!

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid rahat kazandı

Nottingham Forest, Sangare ile nikah tazeledi!

Bradley Barcola'dan Liverpool'a yeşil ışık!



















