Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Beşiktaşımız, 2022-2023 sezonu kombine biletlerini dün satışa çıkardı. Siyah-beyazlılarımız saat 10.00'da satışa sunulan 25 bin bilete müthiş bir ilgi gösterdi. Kulübümüzden yapılan açıklamada biletlerin 2 saat içinde tükenme noktasına geldiği belirtildi ve taraftarlara gösterdikleri büyük ilgi nedeniyle teşekkür edildi.
DİĞER BİLETLER MAÇ GÜNÜ
Açıklamada, kombine bilet almak isteyen taraftarlar kalan az sayıdaki kombineyi tükenmeden almaya davet edilip, tüm güçleriyle takıma destek olmaları çağrısında bulunuldu. 42 bin 590 kapasiteli Vodafone Park'ta kombineler ve misafir taraftar tribünleri dışında kalan biletler maç günü satılacak.
AHMET NUR ÇEBİ NE DEMİŞTİ?
Başkanımız 20 Haziran'da yaptığı açıklamada kombineler hakkında da mesajı vermişti. Ahmet Nur Çebi, "Temmuz'da kombine satışı başlayacak. 09:00'da başlarız, 12:00'de biter" ifadelerini kullanmıştı. Kombinelerde satış tam da Çebi'nin dediği gibi oldu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera için ayrılık çanları!

Real Madrid'de büyük kriz: Valverde & Tchouameni olayı!

Ferdi Kadıoğlu'nun hocası Hürzeler'den uzun vadeli imza

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!



















