Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaşımız, sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrılmıştı. Siyah-beyazlılarımız Giresunspor maçına odaklanırken, yönetimimiz futbolculara destek vermeyi sürdürüyor.
ÇEBİ'DEN TAKIMA YAKIN TAKİP
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde sportif direktörümüz Ceyhun Kazancı ile birlikte antrenmanı takip etti. Birçok futbolcu ile tek tek el sıkışan Çebi, oyuncuların durumunu sordu.
ÇEBİ: "KAZANMAYA HAZIR MISINIZ?"
Çebi, başta Josef olmak üzere futbolculara Giresunspor maçında kazanmaya hazır olup olmadığını sordu. Çebi, "Yönetim olarak her zaman yanınızdayız. Giresunspor maçını kazanmaya hazır mısınız?" sorusunu sorarken, futbolcularımız da kulübümüzün 1 numaralı ismine 3 puan sözü verdi.
GİRESUNSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?
Süper Lig'in 9. haftasındaki Giresunspor - Beşiktaş maçı 8 Ekim Cumartesi günü saat 20:00'de Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak. Karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Maç öncesinde Beşiktaş 15 puanla 6. sırada yer alırken, Giresunspor ise 8 puanla 12. sırada bulunuyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!

Roma'dan yeniden Zeki Çelik hamlesi

Bayern Münih, Kvaratskhelia'nın kardeşinin peşinde!

Lewandowski'nin geleceği için açıklama!

Juventus'a Bernardo Silva mesajı: "Kaçırmayın!"

Milan'da Nkunku için 40 milyon euro

Anthony Gordon için transfer yanıtı!

Real Madrid'de köstebek aranıyor!

Hull City için kader gecesi!

Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera için ayrılık çanları!


















