Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, HABERTÜRK TV'de Faik Çetiner'in sunduğu Spor Türk adlı programa telefonla bağlandı.
3-3 biten derbinin ardından "Hakem bizi katletti" şeklinde açıklama yapan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'ya tepki gösteren Ahmet Nur Çebi "Mahmut Uslu haddini aşmış" dedi.
Ahmut Nur Çebi "Mahmut Uslu haddini aşan açıklamalar yapmış. Açıklamalarının hiçbir manası yok. Yadırgadım. Hakem her iki tarafa da hata yapmış. Bu da hatalarda kasıt olmadığını gösterir. Cüneyt Çakır, Türkiye için bir markadır. Fenerbahçe taraftarını kıskandım. Etkilendim, üzüldüm. Çünkü biz aylardan beri taraftarımızın önünde maç yapamıyoruz. Hata bizim takımımızındır hakemin değil" ifadesini kullandı.
Almeida ve Fernandes'in takımdaki gelecekleriyle ilgili de konuşan Çebi "Almeida ve Fernandes kalabilir de kalmayabilir de..." dedi.
İŞTE MAHMUT USLU'NUN AÇIKLAMALARI!

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti















