Spor yazarı ve yorumcusu Turgay Demir, Beşiktaşımız ile anılan fakat; Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş hakkında değerlendirmelerde bulundu. Futbol Plus'ta konuşan Demir, Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile yaptığı konuşmayı anlattı.
BEŞİKTAŞ TRANSFERLERİ İSTEMEDİ
Turgay Demir, "Beşiktaş, Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'tan vaz mı geçti, elinden mi kaçırdı? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye sordum. 'Ne oldu?' dedim. Başkan, 'Vazgeçtim' dedi" ifadelerini kullandı.
"GERÇEKÇİ RAKAM GÖRMEDİĞİM YERDEN ÇEKİLİRİM"
Demir'in ifadesine göre; Ahmet Nur Çebi, bu transferlerde fiyatların makul düzeyin dışına çıktığını söyledi. Çebi, "Bu çocuklar için 5 milyon Euro risk. Benim için fazla rakamlar. Gerçekçi rakam görmediğim yerden çekilirim. Galatasaray çok fazla para vermiş ya da işte başkası şu kadar para vermiş, ben o açıdan söylemiyorum. Ben Beşiktaş'ın politikasını söylüyorum" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!

Hoffenheim, Beşiktaş maçı öncesi kayıp!

Zeki Çelik asist yaptı; Juventus kazandı

Fulham ile Manchester United yenişemedi

Frosinone, Como'yu üzdü: İlk mağlubiyet!

Manchester City'den ligde gol düellosu ve galibiyet: 5-3!

Real Madrid'de Arda Güler kararı!

Barcelona'dan sakatlık açıklaması: Christensen

Feyenoord'dan ligde 5 gollü galibiyet!


















