Çebi: "Söz konusu sağlıksa gerisi hikaye"
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, tüm müsabakaların seyircisiz oynanması yönünde alınan kararı yorumladı.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, hafta sonu oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş karşılaşmasının seyircisiz oynanması yönünde alınan kararı değerlendirdi.
Alınan karara uymak zorunda olduklarını dile getiren Çebi, "Söz konusu sağlıksa gerisi hikaye. Devlet büyüklerimiz böyle bir tedbir almıştır, biz uymakla mükellefiz. Muhakkak düşünerek böyle bir karar veriyorlar, karşı gelmemiz olmaz." diye konuştu.
Koronavirüs için gereken tedbirleri aldıklarını belirten Beşiktaş Başkanı, "Önlemlerimizi aldık ama en doğru önlem az temas, mesafeli duruş, ellerimizi yıkayacağız. Dinimizde de yazıyor, temizlik. Temizliğimize ve titizliğimize dikkat etmemiz gerekiyor toplum olarak." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı
En çok yorumlanan haberler














