Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Süper Lig ile ilgili Play-Off sözlerinin sorulması üzerine açıklama yaptı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un "Play-Off oynanmalı" sözlerinin hatırlatılması üzerine Ahmet Nur Çebi, "Bu sorunun muhatabı ben değilim." dedi.
Ahmet Nur Çebi ayrıca "Hocası 'Play-Off' dedi. Başkanı açıklama yapmadı. Ali Bey'e Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda sordum, 'Yok öyle bir şey' dedi." açıklamasını yaptı.
"F.BAHÇE MAÇINI 14'E 10 OYNADIK"
Çebi, Beşiktaş'ın 4-2 kazandığı Fenerbahçe derbisindeki hakem yönetimine tepki göstererek, "Fenerbahçe maçını 11'e 10 değil, 14'e 10 oynadık. Fenerbahçe, 11 futbolcu ile sahadaydı. Taraftarı 12, Umut Meler 13, VAR hakemi Alper Ulusoy Fenerbahçe'nin 14. oyuncusuydu." dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın


Chelsea, Jordan Henderson'ı duyurdu!

Como, Chalobah transferinden mutlu sona ulaştı

Edin Dzeko, Schalke'ye imzayı attı!

Yan Diomande için Real Madrid açıklaması

PSG'den Suzuki'ye 33 milyon euro

Borussia Dortmund, Karetsas'ı açıkladı

Hull City'den iki transfer hazırlığı

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Hollanda Süper Kupası 17 yıl sonra AZ Alkmaar'ın

Randal Kolo Muani resmen Juventus'ta




















