Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa Kupları'na katılıp katılamaması konusundaki kararın verileceği CAS'taki davası bugün görüldü. CAS Hakimi kararını 9 Temmuz Pazartesi gününe kadar verecek.
Lozan'da bugün yapılan görüşmede, Beşiktaş Kulübü'nü Avukat Emin Özkurt temsil etti. UEFA avukatlarının da yer aldığı CAS duruşmasına Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman telekonferans sistemiyle dahil oldu. Beşiktaş'ın davadaki durumunu bir kez de CAS hakimine ifade eden Fikret Orman'ın, Beşiktaş Kulübü'nde şu anda yeni bir yönetim kurulunun görev yaptığını ve geçmiş dönemde yapılan hataları düzeltmek için ellerinden geleni yaptıklarını söylediği öğrenildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Avukat Emin Özkurt, 9 Temmuz Pazartesi gününe kadar CAS hakimine konuyla ilgili nihai kararı vereceğini söyledi. Davanın Beşiktaş adına nasıl bir sonuçla tamamlanacağı konusunda bir yorum yapmanın zor olacağını ifade eden Özkurt, önümüzdeki günlerde yapılacak açıklamayla Beşiktaş'ın yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'ne katılıp katılmayacağının netleşeceğini söyledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
PSG'den Luis Enrique'ye tarihi sözleşme

Sacha Boey için ayrılık ihtimali!

Wayne Rooney'den Gyökeres için mesaj

Solskjaer için açıklama: "Daha fazlasını hak ediyordu"

Barcelona'dan ligde dev seri!

Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!

Bayern Münih, 3 puanı 4 golle aldı!

Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

















