Çalışmalar sürüyor
Beşiktaş, sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı idmanla devam etti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Siyah-beyazlıların çalışmasını Sayman Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı ile Yatırımlar Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz da izledi.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik çalışması yapan futbolcular, idmana ısınma koşularıyla başladı. Streching çalışması sonrası iki grup halinde 5'e 2 ve dar alan çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, pas-şut ve kanat-şut çalışmalarıyla antrenmana devam etti. Yarım sahada yapılan çift kale maçla idman sona erdi.
Antrenmana, ülkesinde atroskopi olan Tomas Sivok ile otelde tedavi olan Serdar Kurtuluş, Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal katılmadı. Ömer Şişmanoğlu takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı.
Beşiktaş, Antalya kampını yarın saat 15:30'da Hırvat ekibi RNK Split takımıyla oynayacağı hazırlık maçıyla tamamlayacak. Karşılaşma, taraftarlara kapalı olacak.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!
En çok yorumlanan haberler














