'Çalışan formayı giyer'
Kayserispor galibiyetinin ardından, yenilenme çalışması yapan ve iki günlük izne ayrılan Beşiktaş, çalışmalarına bugün başlayacak.
Kaynak : Milliyet

Milli takım kamplarına gönderdikleri dışında kalan oyuncularını hazır tutmak isteyen Bilic, siyah-beyazlılara iki hazırlık maçı oynatacak.
Özellikle yedek kulübesinde kalan ve şans bulamayan isimlerle bire bir görüşerek psikolojik destek verecek olan Hırvat çalıştırıcı, kimsenin yerinin garanti olmadığını belirtip, çalışanın forma alabileceğini dile getirecek.
Kamp Belek'te
Ligin ilk yarısının bitiminin ardından kısa bir tatile çıkacak olan Beşiktaş, devre arasındaki kampını Antalya'nın Belek ilçesinde yapacak. Siyah-beyazlılar, bir haftalık kamp süresince iki tane hazırlık maçı oynayacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lucaz Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!
En çok yorumlanan haberler