Bir yandan mali tabloyu düzetlmek adına çabalayan, bir yandan da Vodafone Arena'yı yeni sezona yetiştirmek için gece gündüz çalışan Beşiktaş yönetimi, bu ay 70 milyon lira ödeyecek.
UEFA'nın yaptığı ilk denetimler sonrası lisans almayı başaran Beşiktaş Kulübü, bu ay yapılacak denetimlerde sıkıntı yaşamamak ve Avrupa kupaları kapısının kapanmaması adına finansal şartları yerine getirmek zorunda.
BAŞKAN KREDİ
ARIYOR
Yaklaşık 3 aydır personele maaşını ödeyemeyen, futbolcuların alacaklarını yatıramayan, bunun yanı sıra SGK ve vergi
borçlarını da sıfırlamak zorunda olan yönetimi toplam borç olan 70 milyon lirayı bulma telaşı sardı.
Başkan Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve asbaşkan Ahmet Ürkmezgil'in iki bankadan kredi almak için yoğun uğraş verdikleri öğrenildi. Kredinin geri ödemesinin ise Vodafone'dan gelecek olan yıllık taksitler ve stat gelirlerinden yapılması planlanıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Como'nun 25 milyon euroluk teklifine Chelsea'den ret: Chalobah

Xabi Alonso istedi: Chelsea, 30 milyon euroyu gözden çıkardı

Fulham, Bayern Münih'ten transferi açıkladı: Jonah Kusi Asare

Yan Diomande için 112 milyon euro!

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!















