Bu haberi yazdır
"Burak Yılmaz emeğimizi çalmıştır"
Beşiktaşımız'ın yöneticilerinden Ahmet Nur Çebi, Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.  
Kaynak : Karakartal.com
Burak Yılmaz emeğimizi çalmıştır

Beşiktaş kulübü yöneticilerinden Ahmet Nur Çebi, Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Maç çıkışı şeref tribünü çıkışında basına açıklamalarda bulunan Çebi, açıklamalarında eski Beşiktaşlı Burak Yılmaz'ın tartışmalı penaltısını değerlendirdi.

Çebi açıklamasında sert ifadeler kullanırken, "Burak Yılmaz bugün resmen emeğimizi çalmıştır. Olmayan bir pozisyonda haksız şekilde penaltı aldı. Ona ve takımına yakıştıramadım." ifadelerini kullandı.

Çebi, Burak Yılmaz'a olan öfkesinin dinmediğini dile getirirken açıklamalarının tamamen kendi düşünceleri olduğunu belirterek açıklamalarını noktaladı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler