
Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Burak Yılmaz, 2-1 sona eren Galatasaray derbisinin ardından takımını hızlı bir şekilde UEFA Konferans Ligi'nde Bodo ile oynanacak karşılaşmaya hazırlamaya çalışıyor.
Derbi mağlubiyetini bir an önce arkada bırakmaları gerektiğini söyleyen Yılmaz, bu doğrultuda takımına telkinlerde bulunuyor.
Genç hocanın, UEFA Konferans Ligi'nde oynayacakları Bodo karşılaşmasını kazanıp gruptaki şanslarını artırmaya odaklanmakları gerektiğini söylediği bildirildi.
KADRO DEĞİŞİYOR
Öte yandan Burak Yılmaz'ın kadroda büyük bir değişime gitmeye hazırlandığı belirtildi. Bodo maçında kalede Mert Günok ile Ersin Destanoğlu arasındaki seçimi maç gününe bırakan Burak hoca, sol bekte Zaynutdinov'un yerine Masuaku'ya forma verecek. Orta saha üçlüsü olarak Amir, Salih, Gedson ya da Chamberlain olacak. Ön üçlüde de Ghezzal, Rashica ve Aboubakar'ın olması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Florian Wirtz Liverpool yolcusu!

Borussia Dortmund'a yeni Bellingham!

Marko Arnautovic'ten Inter'e veda!

Genoa, Patrick Vieira ile sözleşme uzattı

Tottenham, Ben Davies'in sözleşmesini uzattı

Chelsea'den 7 yıllık sözleşme: Gittens!

Garnacho, Manchester United'dan ayrılıyor!

Inter, Luis Henrique'yi kadrosuna kattı!

Guardiola, Kulüpler Dünya Kupası için sabırsızlanıyor

Milan'dan Leao için 70 milyon euro'luk karar!
