
Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz, Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor'u 3-0 mağlup ettikleri maç sonrasında açıklamalarda bulundu.
"BURAK AĞABEY SAĞ OLSUN BOŞA ÇEVİRMEDİ"
Kazandıkları için çok mutlu olduğunu ifade eden Yılmaz, "Çok mutluyum! Biz gençler için maçları kazanarak tecrübe edinmek çok önemli. Eksiklerimi biliyorum ve bunları kapatmak için hocalarımın da tavsiyeleri doğrultusunda çalışarak devam ediyorum. Asist yaptım, Burak abi de onu boşa çevirmedi sağ olsun. Güçlenmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu.
"GELECEK KONUŞMAK İÇİN ERKEN"
Gelecek planların nasıl şeklindeki soruya da cevap veren Rıdvan Yılmaz, "Beni yetiştiren ailem, beni yetiştiren hocalarım beni görüp de mutlu oluyorsa ne mutlu bana. Benim için şimdilik bunlar yeterli, gelecek için konuşmak için henüz çok erken" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Jonathan David, Juventus'ta!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!
