
Beşiktaş’ı puandan eden gol Eneramo’dan gelirken bildik bir olay farklı bir biçimde gerçekleşti bu kez... Karabükspor’u galibiyete götüren golü uzatmalarda Beşiktaş ağlarına yollayan Nijeryalı oyuncu sevinirken bir anda sahaya Karabükspor atkılı iki kişi girdi. Ancak bu taraftarları diğer olaylardan ayıran hem siyahi hem de Eneramo’nun akrabaları olmasıydı.
Micheal Eneramo’nun menajeri Ertan Göksu ile birlikte stada gelen ve maçı izleyen ikili uzatma dakikalarında gelen golle birlikte çılgına dönerek stada girdi. Eneramo ile birlikte aynı sevinci yapan kişinin golcü oyuncunun kardeşi olduğu öğrenilirken güvenlik görevlileri bir anda iki taraftarın çevresini sararak sahanın dışına çıkardılar.
Herkes ilk kez sahaya giren kişilerin başka bir ülkenin vatandaşı olmasının şaşkınlığını yaşanırken Michael Eneramo’nun kardeşi Mert, görevlilerin bir anlık dalgınlığından faydalanıp stadın dışına kaçarken Eneramo’nun diğer akrabası ise güvenlik görevlileri tarafından sorgulaması yapılırken “Çok heyecanlandım, sevindiğim için stada girdim” dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lille'den Olivier Giroud hamlesi!

Manchester United'da ayrılık: Victor Lindelöf

Partey Arsenal'den ayrıldı, yerine Norgaard gündemde!

Barcelona, 10 Ağustos'ta Camp Nou'ya dönüyor!

Sacha Boey yine sakatlandı!

Fulham, Taremi ile ilgileniyor!

Lyon, küme düşürüldü!

Chelsea, Jamie Gittens transferinde Dortmund ile görüşmelerde

Manchester United, Ardon Jashari'yi istiyor! Talibi çok fazla

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif
