UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Ajax'a konuk olacak Beşiktaş'ta Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen eski takım arkadaşı Robin van Persie hakkında konuştu.
Giovanni van Bronckhorst, Heerenveen'in teknik direktörlüğünü yapan Hollandalı Robin van Persie'nin pozitif bir imajı olduğunu söyledi.
Heerenveen'in Az Alkmaar'a karşı aldığı 9-1'lik yenilgiye rağmen Robin van Persie'den övgüyle bahseden Van Bronckhorst, "Van Persie'ye pozitif bakıyorum. Pozitif bir imajı var. Oyunculara, taraftarlara ve kulübe çok güzel bir enerji veriyor. Vizyonundan sapmıyor. AZ Alkmaar'a karşı kötü bir mağlubiyet yaşadı. Bence bununla başa çıkabilecek bir hoca. Eski arkadaşlarımın kariyerlerinde ilerlediğini görmek mutlu edici." dedi.

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!















