BJK TV'de deprem!
Tuğrul Yenidoğan’ın Yönetim Kurulu Danışmanlığı’na getirilmesinin ardından BJK TV’nin başına gelen Erdoğan Aktaş görevinden ayrıldı.
Kaynak : Milliyet

BJK TV’nin eski Genel Yayın Yönetmeni Tuğrul Yenidoğan’ın Yönetim Kurulu Danışmanlığı’na getirilmesinin ardından BJK TV’nin başına gelen Erdoğan Aktaş daha bir senesi dolmadan görevinden ayrıldı.
Beşiktaş’ın, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcüsü olan Metin Albayrak ile bir türlü yıldızı barışmayan ve yardımcısı Fuat Çağlar’ın görevinden alınması karşısında sessiz kalmayan Erdoğan Aktaş’ın bu nedenle BJK TV ile yollarını ayırdığı öğrenildi. Metin Albayrak’ın bu göreve kimi getireceği ise henüz netlik kazanmadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lucaz Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!
En çok yorumlanan haberler