Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, Tolgay Arslan transferinin siyah-beyazlı camiaya hayırlısı olmasını dileyerek, "Tolgay'ın bize 'Beşiktaş'ta top oynamak istiyorum' diye bir ay önce sözü vardı. Hem o sözünde durmuş oldu hem biz sözümüzde durmuş olduk. Camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.
Torunoğulları, bir gazetecinin "Bu transferde büyük emeğiniz var" demesi üzerine, "Bu transferde Beşiktaş yönetiminin büyük emeği var. Dün gün boyu hem başkanımızla hem de ikinci başkanımızla yapmış olduğumuz telefon görüşmeleri sonrası, mutlu sonuca vardık" ifadelerini kullandı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Tolgay Arslan transferiyle ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine ise siyah-beyazlı yönetici, "Trabzonspor Kulübü'nün başkanına cevap vermek benim haddim değildir. Kendi kulüp başkanımız, cevap vermesi gerekiyorsa cevap verecektir. Ancak şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim, bir ay önce Tolgay bana bir söz vermişti. Ben ona bir teklif sunmuştum. Bir ayın sonunda buluştuk. Bu teklifi sonuçlandırmış olduk" dedi.
Torunoğulları, Tolgay Arslan'ın Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geldiğinin hatırlatılması üzerine ise "Trabzonspor Kulübü'nün başkanı oraya gidiyorsa, kendisiyle saygıdan dolayı buluşmuş olabilir. Sonuçta Trabzonspor formasını giymiş değil" değerlendirmesinde bulundu.
Tolgay Arslan'ın Beşiktaş'ta giyeceği forma numarasının sorulması üzerine de Torunoğulları, milli futbolcunun siyah-beyazlı ekipte 18 numaralı formayla mücadele edeceğini söyledi.
Tolgay'ın, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı















