"Biraz daha sabır"
Transferde şu ana kadar sadece iki ismi kadrosuna katan Beşiktaş'ta beklenen yıldızların gelmemesi Bilic'i sabırsızlandırıyor.
Kaynak : Milliyet
Transferde son olarak kadrosuna Ramon Motta’yı katan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, yönetimden Mitroglou ile Lanzini’nin bir an önce transfer edilmesini istedi.
Siyah - beyazlı takımın teknik patronu, yaklaşan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı nedeniyle bu iki oyuncunun stoper transferinden daha önemli olduğunu yönetime iletti. Hırvat teknik adamın bu isteğini haklı bulan Beşiktaş Yönetimi ise Ramon’u bile beş haftada zor aldıklarını belirterek, pazarlıklarda son aşamaya gelindiğini söyledi.
Kulübün mali yapısı nedeniyle transferlerin istenilen zamanda bitemeyeceğini de Bilic’e ileten siyah - beyazlı yönetim, Hırvat hocadan adeta az daha dişini sıkmasını istedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
En çok yorumlanan haberler






















