
- KARAKARTAL ÖZEL - Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 3-2 Kayseri Erciyesspor'un galibiyeti ile sonuçlanan maça Gökhan Töre ile Bülent Korkmaz arasında yaşananlar damga vurdu!
Bülent Korkmaz'ın şikayeti sonrası küfür ettiği gerekçesiyle oyundan atılan Gökhan Töre için Slaven Bilic de tepki gösterdi. Maçtan hemen sonra düzenlediği basın toplantısında maçın hakemini sert bir dille eleştiren Bilic, soyunma odası koridorlarında da Kayseri Erciyessporlu futbolcular ile görüştü.
Soyunma odası koridorlarında Kayseri Erciyessporlu futbolcular ile bir diyolaga giren Bilic, Kayseri Erciyessporlu futbolculara "Gökhan Töre, nede oyundan atıldı?" şeklinde bir soru yöneltti. Bilic'in sorusuna "Gökhan Töre f... dedi" şeklinde bir cevap veren Kayseri Erciyessporlu futbolculara, Bilic'in verdiği cevap ise oldukça şaşırtıcıydı.
"F... küfür değil ki" diyen Bilic'e Kayseri Erciyessporlu futbolcular, "Türkiye'de küfür" şeklinde bir karşılık verdi ve daha sonra Hırvat teknik adam, rakip futbolcuları tek tek tebrik ederek soyunma odalarına uğurladı.
Öte yandan Beşiktaş karşısında müthiş bir geri dönüşe imza atan Kayseri Erciyesspor'da 10 bin dolar olarak belirlenen galibiyet primi, başkan Ziya Eren'in soyunma odasına girmesiyle 25 bin dolara çıkartıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Nefes kesen maçta Barcelona ve Inter yenişemedi!

Kim Min-jae sürprizi: "Geri dönüyor"

Manchester City'de Rodri, geri döndü!

Müller'den itiraf: "Guardiola'dan beri sağlanamadı!"

Çin'in milli takım teknik direktörüne hapis cezası

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!
