- KARAKARTAL - Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelirken siyah-beyazlıların çalıştırıcısı Slaven Bilic, sürpriz bir kadro çıkardı.
Sakatlığı bulunan Sosa'yı sahaya süren Bilic, tek forvet düzenine dönerken; orta sahayı ise yeniden Atiba'ya emanet etti.
Sezonun ilk devresinde Fenerbahçe ile oynadıkları ve 2-0 mağlup oldukları mücadeleden de farklı bir 11 çıkaran Hırvat taktisyenin değişiklikleri dikkatlerden kaçmadı.
4 KRİTİK KARAR, 1 DEĞİŞİKLİK!
Olimpiyat Stadı'nda kaleyi Tolga'ya emanet eden Bilic, savunma kurgusunu Necip, Serdar, Sivok ve Ersan ile kurmuştu. Orta sahanın ortasında Atiba ile Veli, önlerinde Kerim, Oğuzhan, Olcay görev yaparken, forvette ise Demba Ba vardı.
Şükrü Saracoğlu'nda ise Sivok, Olcay, Kerim ve Oğuzhan'ın yerine Serdar Kurtuluş, Tolgay, Gökhan Töre, Jose Sosa görev yaptı.
Bilic'in dikkat çeken hamlelerinden biri de sağ bekte tartışma yaratan Necip Uysal'ı bu kez defansın ortasında oynatması oldu. En önemli hamle ise Demba Ba'nın arkasındaki 3 ismin de değişmesiydi.
İŞTE KADROLAR
OLİMPİYAT STADI'NDAKİ KADRO: Tolga, Necip, Sivok, Ersan, Motta - Veli, Atiba - Kerim, Oğuzhan, Olcay - Demba Ba
SARACOĞLU'NDAKİ KADRO: Tolga, Serdar, Necip, Ersan, Motta -, Atiba, Veli - Gökhan Töre, Tolgay, Sosa -, Demba Ba
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!



















