
Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta sağ bek arayışları devam ederken rota Dinamo Zagrep'in yıldızı Ivo Pinto'ya çevrildi.
Molde'den Martin Linnes için bir süredir çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar, bu futbolcunun transferinde ilerleme kaydedemeyince bir başka isme yöneldi.
Lig TV'nin haberine göre; teknik direktör Slaven Bilic'in de takibinde olan Dinamo Zagrep'in Portekizli yıldızı Ivo Pinto ile görüşen siyah beyazlılar, futbolcu ile prensipte anlaşma sağladı.
Bonservis bedeli 3.5 milyon euro civarında olan oyuncu ile el sıkışan Beşiktaş yönetimi, önümüzdeki günlerde Zagrep yöneticileri ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
Beşiktaş'ın sağ bek arayışları devam ederken Pinto transferinden de sonuç alınamaması halinde siyah beyazlı yönetimin alternatif isimlere yöneleceği dile getirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!

Lewandowski için Arabistan sesleri yükseliyor!

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı
