Süper Lig’de 5. hafta mücadelesinde deplasmanda Balıkesirspor’u 1-0’lık skorla geçen Beşiktaş’ta, bu maçta takıma galibiyeti getiren golü atan Mustafa Pektemek’in sakatlanması, teknik heyette moralleri bozdu.
Balıkesir karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna dahil olmadan önce tam
olarak ısınmadığı için sakatlandığı öğrenilen deneyimli oyuncunun, gelecek hafta oynanacak Sivasspor karşılaşmasında forma giymesinin beklenmediği
bildirildi. Pektemek’in, sol üst adalesindeki sakatlığını, en az 3 haftalık tedavi sürecinin ardından atlatabileceği öğrenildi.
Son
dönemde ortaya koyduğu istikrarlı futbolla dikkat çeken milli yıldızdan uzun bir süre yararlanamayacak olan teknik direktör Slaven Bilic’in, bu
gelişmenin ardından Tottenham ve Balıkesir maçlarının kadrosuna dahil etmediği Cenk Tosun’a tekrar takımda şans vereceği ifade edildi.
Genç yıldız sabırsızlanıyor
Geçen sezonda Gaziantepspor formasıyla attığı 13 golle kalitesini ispatlayan Cenk Tosun’un, Siyah-Beyazlı formasına geri dönmek için sabırsızlandığı öğrenildi.
Kara Kartal’ın bu sezonun ilk maçında Mersin İdmanyurdu’nu 1-0’lık skorla geçtiği maçta takımının tek golünü kaydeden ve Siyah-Beyazlılar’a 3 puanı getiren 23 yaşındaki futbolcunun, son dönemdeki düşüşünü, Sivasspor karşısında telafi etmeyi amaçladığı bildirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor

Juventus, Alisson Becker'le söz kesti

Real Madrid'e Jose Mourinho önerisi!

Bellingham'dan dikkat çeken yatırım: 1 milyon sterlin

Milan'dan Leon Goretzka'ya teklif!

İspanya'da gündem yine Arda Güler: "Ne yetenek ama!"


















