Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlıların, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçeleştirdiği bildirildi.
Antrenmanın ilk bölümünde pas, top kontrolü, top sürme ve üç grup halinde 5'e 2 top kapma çalışması yapan futbolcuların, daha sonra yarım sahada taktik maçı oynadığı kaydedildi.
Bireysel çalışmalarını sürdüren Filip Holosko ve Uğur Boral'ın antrenmana katılmadığı, Hugo Almeida'nın ise takımla çalıştığı belirtildi.
Öte yandan yarın oynanacak Gaziantepspor maçının kamp kadrosu da belli oldu. 21 kişilik kadroda 8 yabancı oyuncu bulunurken, Gökhan Süzen, Mehmet Akgün, Ömer Şişmanoğlu ve Sezer Öztürk yer almadı.
Teknik direktör Slaven Bilic'in belirlediği kadro şu futbolculardan oluştu:
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, Tomas Sivok, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Pedro Franco, Ersan Gülüm, Mustafa Pektemek, İbrahim Toraman, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Hugo Almeida, Michael Eneramo, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Dentinho, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Atiba Hutchinson.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!

Pedro Neto için dev transfer yarışı!

Pandur'dan Hull City itirafı: "Yeni bir 1 numara arıyorlardı"

Sergej Jakirovic'ten Morita'ya büyük övgü

Roma'dan 35 milyon euroluk golcü hamlesi: Santiago Castro

Juventus'tan John Stones hamlesi

Mourinho, Camavinga'nın biletini kesti!

Arsenal'den Vinicius Junior'a rekor teklif!

Schalke'de Mertcan Ayhan'a yeni sözleşme


















