
Beşiktaş'ta Bilic ile kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık arasındaki gerginlik gün geçtikçe daha da artıyor.
Daha önce sakatlık yaşayan yıldızları söz verdiği tarihlerde yetiştiremediği için hesap vermek zorunda kalan ve geçtiğimiz hafta da antrenmanda sakatlanan Muhammed'e fitness salonunda olduğu için müdahale edememesinden dolayı, idmanları izlemediği nedeniyle fırça yiyen Karanlık'ın, şimdi de Elazığ'da Biliç'le sorun yaşadığı ortaya çıktı.
Pazar günkü Elazığ maçında Gökhan Töre galibiyet golünü atınca doktor Karanlık ve fizyoterapist Aşkın Dede yedek kulübesinden çıkıp sevinmeye başladı.
UÇAKTA DA SÜRDÜ
Bunu gören teknik direktör Biliç, ikiliye kızarak, "Rakip küme düşüyor. Biraz saygılı olun" diye bağırdı. Hırvat hoca, Karanlık ve Dede'ye İstanbul'a dönüş sırasında uçakta da aynı nedenden dolayı tepki gösterdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!

Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!

Atalanta'da Ederson için 75 milyon euro!
