Bu haberi yazdır
Bilic vatandaşını takıma istiyor
Hırvatistan Ligi’nde Dinamo Zagreb formasıyla çıktığı 32 maçta 22 sayı üreten ve gol kralı olan Duje Cop, Beşiktaş'ın transfer radarına girdi.  
Kaynak : Fanatik
Bilic vatandaşını takıma istiyor
Geçen sezon Hırvatistan Ligi’nde Dinamo Zagreb formasıyla çıktığı 32 maçta 22 sayı üreten ve gol kralı olan Duje Cop’un, Kara Kartal’ın radarına girdiği bildirildi. Bilic’in yakından takip ettiği 24 yaşındaki futbolcunun takıma kazandırılması konusunda öneride bulunduğu, son kararı Başkan Fikret Orman’ın vereceği bildirildi. 

Tam aradığı forvet Geçen sezon Hugo Almeida’nın forvet bölgesinde özellikle birebir pozisyonlarda ağır kalması sebebiyle sıkıntılı günler geçiren Bilic’in, bu sorunu Cop’la çözmeyi planladığı öğrenildi. Başarılı oyuncunun da Bilic’le çalışmaya sıcak baktığı ifade edildi. 

Duje Cop’un, takımı Dinamo Zagreb’le 3 yıl daha anlaşması bulunuyor.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler