Premier Lig ekibi West Ham United'ın menajeri Slaven Bilic, Londra Stadyumu'nda olay çıkaran taraftarlara çok sinirlendi.
Boleyn Ground'un yerine 2012 Londra Olimpiyatları'nda kullanılan, geçen yaz yenilenerek futbol mabedi haline gelen Londra Stadyumu'nda her maç olay çıkaran azınlığın kulübe zarar verdiğini söyleyen Bilic; "Kimse beni yanlış anlamasın ama biz yeni stadımızda evimizde hissetmek istiyoruz. Her maç acaba olay çıkacak mı diye düşünmekten bıktım. Evet yeni stadımız Boleyn Ground gibi değil, orayı özlüyoruz. Orada gerçekten evimizdeydik. Taraftarlarla iç içeydik. Burada taraftar sayısı artınca bazı azınlıklar olay çıkarıyor. Kulübe ve futbolcularına zarar veriyorlar. West Ham bunları hak etmiyor." sözlerini kullandı.
West Ham'ın evinde oynadığı son Chelsea maçında tribünde çıkan olaylar sebebiyle 7 taraftar gözaltına alınmış 200 kadar taraftarın stadyuma girişleri engellenmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer























