
Karabükspor'a 1-0 yenilerek lig ikinciliği yarışında yara alan Beşiktaşımız'da teknik direktör Slaven Bilic, gözünü Gökhan Töre'nin dönüşüne çevirdi.
En son Karabük'te hücumda topu kaleye taşımakta sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı ekipte Gökhan'ın bir an önce takıma dönmesini isteyen Hırvat çalıştırıcının, sağlık ekibinden futbolcunun durumu hakkında detaylı bilgi aldığı belirtildi. Bilic'in, "Kayseri maçında Gökhan'a çok ihtiyacım var. Elinizden geleni yapın ve Gökhan'ı yetiştirin" diye talimat verdiği öğrenildi.
Beşiktaş'ta yaşanan sakatlıklar nedeniyle eleştirilen
sağlık kuruluna Ersan Gülüm destek verdi. Gülüm, "Doktorlarımız hakkında saçma haberler çıkıyor. Emek ile çalışan doktorlarımızın ekmekleriyle
oynuyorlar. Çok iyi bir sağlık ekibimiz var" dedi. Kendi hakkında da bilgi veren Gülüm, dikişlerin alındıktan sonra sahalara döneceğini vurguladı.

Lucaz Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor
