
Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, TRT'ye verdiği özel mülakatta, teknik direktörü Slaven Bilic ile dünyaca ünlü futbol adamı Jose Mourinho'yu kıyasladı.
İşte Demba Ba'nın TRT1’de yayınlanan Stadyum programında Ersin Düzen’e o sözleri;
"Jose Mourinho ile ciddi bir deneyim yaşadım. Kazanmak O’nun için daima en önde gelen faktör. Deyim yerindeyse tam bir winner. Her zaman kazanmaya çalışan bir karakter ve bana bunu fazlasıyla işledi. Slaven Bilic’i Mourinho ile kıyasladığımızda; Bilic’in oyuncularla daha yakın ilişkisi var. Daha anlayışlı bir teknik direktör. Oyuncularla daha çok iletişim kuruyor. Bir sorununuz olduğunda rahatlıkla gidip konuşursunuz ve bu sorunun üstesinden gelmeniz için size yardımcı olur."
"TÜRKİYE LİGİ, İNGİLTERE'YE BENZİYOR"
"Ben dünyanın en iyi ligi olarak kabul edilen Premier League’de
oynadım. Türkiye ligini fiziksel mücadele olarak İngiltere’ye benzetiyorum. Geldiğimde zor olacağını biliyordum, ama ben rakip oyuncuların
kalitelerini ve zayıf yönlerini maçlardan önce analiz ederim. Bu analizler sayesinde buraya çabuk alıştım."

Marsilya resmen duyurdu: Pavard!

Benfica'da Kerem yerine transfer: Lukebakio

Bayern Münih, Jackson ile imzaladı!

Senne Lammens Manchester United'ta!

Tottenham, PSG'den Kolo Muani'yi kiraladı

Jadon Sancho, Aston Villa'da!

Arsenal'den savunmaya takviye: Hincapie

Manchester United, Hojlund'u Napoli'ye kiraladı

Eljif Elmas, Napoli'ye geri döndü!

Manuel Akanji, Inter'e çok yakın!
