KARAKARTAL DIŞ HABERLER- Serie A ekibi Inter, Dinamo Zagreb forması giyen Marcelo Brozovic'i kadrosuna kattı.
Kulübün resmi sitesinden Hırvat oyuncunun Milano ekibiyle 2 yıllık sözleşmeye imza attığı açıklanırken, Hırvat oyuncunun Dinamo Zagreb'den 2 yıllığına kiralandığı da belirtildi. 22 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu da Inter'de olacak.
Slaven Bilic'in bir dönem Beşiktaş'a transfer etmek istediği ve Brozovic'i takibe aldığı biliniyor. Oyuncu için Zagreb'le 2 yıllık kiralık anlaşma yapan Inter'in kiralık süre için Zagreb'e 3 milyon avro ödeyeceği, bu sürenin sonunda ise Hırvat kulübüne 5 milyon avro daha vererek transferi 8 milyon avroya sonlandıracağı İtalyan basınında belirtiliyor.
Finansal Fair Play kriterlerinde problem yaşamak istemeyen kulüplerin başvurduğu uzun süreli kiralama ve sonrasında oyuncunun bonservisini alma yoluna Mancini'nin çalıştırdığı Inter de başvurmuş oldu.
INTER'LE ANLAŞAN MARCELO
BROZOVIC MILANO'DA

Hull City'nin finaldeki rakibi Southampton oldu

Sergio Ramos kulüp sahibi oluyor!

Atletico Madrid, Lookman ve Sörloth'la galip!

Real Betis, 21 yıl sonra Şampiyonlar Ligi vizesi aldı

Casillas: "Mourinho'yu istemiyorum"

Florentino Perez'den seçim çağrısı ve Jose Mourinho cevabı

Yapacakları son bir iş kaldı: Wembley!

Acun Ilıcalı'dan final için açıklama

Toni Kroos: "Arda Güler 10 numara oynamalı"

Jose Mourinho: "Benfica ile sözleşme uzatmam"



















