Bilic ile özel görüşme
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ümraniye'de Slaven Bilic ile özel bir görüşme yaptı.
Kaynak : Sabah

Cuma günü Ümraniye Tesisleri'ne giden kulüp başkanı Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi ve A takımdan sorumlu yönetici Mete Vardar ile birlikte siyah-beyazlı takımın idmanını izledi. Orman daha sonra da teknik direktör Slaven Bilic'le bir görüşme yaptı.
Fikret Orman, yaşanan performans düşüklüğünün nedenlerini sorduğu Hırvat çalıştırıcıya tatlı sert uyarılarda da bulundu. Sadece takımın değil, kulübün de stat inşaatı ve mali dengelerin sağlanması anlamında kritik bir süreçten geçtiğini belirten Orman, "Bursaspor ve Liverpool'la yapacağımız maçlar çok önemli, mutlaka kazanmalıyız" dedi.
Bilic'in cevabı ise, "Sorun yok başkanım. Gönlünüzü rahat tuttun. İki maçtan da istediğimiz sonuç alarak ayrılacağız" oldu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!

Lewandowski için Arabistan sesleri yükseliyor!

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı

Liverpool, Florian Wirtz'i açıkladı!
En çok yorumlanan haberler