Beşiktaşımız'daki ilk sezonunun ardından Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen'e kamp kadrosunu veren Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, kiralık oyunculardan sadece Erkan Kaş ile Tanju Kayhan'ın kampa götürülmesini istedi.
Hasan Türk, Berat Çetinkaya, Kadir Arı ve Burak Kaplan gibi genç oyuncuları çağırmayan Hırvat hocamız, Erkan ve Tanju'nun takımda kalıp kalmayacağına ise birinci etap kamp döneminden sonra karar verecek.
Öte yandan yeni sezon planlamasını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapmaya devam eden Futbol Genel Direktörümüz Önder Özen, Futbol A Takımıımız'dan Sorumlu Yöneticimiz Ahmet Kavalcı ile bir araya geldi.
Sezon öncesi kamp planlamasından gidecek ve kalacak oyunculara kadar Kavalcı'ya rapor veren Özen'in, İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün İstanbul'daki hazırlık dönemine katılmasına sıcak baktığı öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lens liderlik için büyük fırsatı tepti!

Arne Slot'tan Galatasaray için açıklama

Liverpool'da Florian Wirtz belirsizliği!

Avrupa'da tarihi eşleşme: Real Madrid - Manchester City

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

















