Beşiktaşımız'da Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan idmana teknik direktörümüz Slaven Bilic'in neşeli hareketleri damga vurdu.
İdman öncesinde futbolcularımız ile özel görüşmeler yapan Hırvat teknik adamımız, özellikle Necip Uyasal ve Mustafa Pektemek ile yakından ilgilendi. Futbolcularımız ile oldukça keyili sohbetler gerçekleştirdiği görülen Slaven Bilic, Mustafa Pektemek'in Akhisar maçında yarılan ve maç boyu kanayan kafasını şaka yollu kontrol etti.
BASIN
MENSUPLARINA TEK TEK "GÜNAYDIN" VE CANLI YAYINA MÜDAHALE
Neşeli tavırlarını basın mensuplarına da yansıtmaktan kaçınmayan Slaven Bilic,
bütün basın mensuplarına tek tek "Günaydın" diyerek, ellerini sıktı ve canlı yayın yapan NTV Spor muhabirine de şaka yaptı.
Antrenman esnasında da neşeli hareketlerini sürdüren Bilic'in futbolcularımızı uyarırken bile gülümseyen tavırları dikkatlerden kaçmadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti















