Bilic: "G.Saray'ın maçı ne kadar zorsa..."
Beşiktaşımızın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Kaynak : DHA

Beşiktaş'ımızın Hırvat teknik direktörü Slaven Bilic ligte kalan iki maçta kazanmak için savaşmaları gerektiğini söyledi.
Elazığspor maçının zorluğuna dikkat çeken Bilic, düşme potasında olan rakipleri ile oynayacakları maçın oldukça zorlu geçeceğini belirtti.
Sabah gerçekleşen antrenman sonrası basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Slaven Bilic "Trabzonspor-Galatasaray maçı ne kadar zorsa Elazığ-Beşiktaş maçı da o kadar zor. Elazığ'ın ligdeki durumu ortada çünkü düşme potasındalar. Ligde kalan iki maçta da çok iyi savaşmalıyız. Oğuzhan Perşembe günü takımla çalışmalara başlayacak. Hafta sonu görev alacak duruma gelecek ama maalesef Necip olmayacak bunun için üzgünüz" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor

Fabio Capello'dan Santiago Gimenez'e eleştiri!

Dortmund'dan Jobe Bellingham'ın ailesine yasak!
En çok yorumlanan haberler