UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmayı garantiledikten sonra Karabük sınavı için kolları sıvayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic maçın taktik planını oyuncularına aktarırken önemli uyarılarda bulundu.
Hırvat hoca, şampiyonluk yarışı yaptıkları Fenerbahçe ile Galatasaray’ın yanı sıra Trabzonspor ve zirveye yakın olan diğer takımlara da dikkat etmeleri gerektiğini dile getirdi. Karabük’ü yenmeleri halinde zorlu maç trafiğinde çok kritik bir virajı daha döneceklerine vurgu yapan Bilic, “Asteras’a karşı çok kötü bir zeminde oynadık. O maçta herkes çok yoruldu ama artık buna alışmamız gerek. Önümüzdeki günlerde hem Avrupa hem lig hem de kupada maçlarımız olacak. Bu yoğun takvimi atlatırsak önümüz açılır, kupalar da gelir. Biz maç maç ilerlemeye devam edeceğiz. Haftalık başarılar çok önemli değil. Önemli olan sezon sonundaki yerimizdir. Bu nedenle sizden Karabük maçına en iyi şekilde konsantre olmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı.
‘Seyahat yorgunluğu ekleniyor’
Siyah-beyazlı hoca sürekli farklı statlarda maç oynamalarının önemli bir handikap olduğunu da dile getirdi.
Oyuncularından fedakârlık isteyen Slaven Bilic’in, “Trabzonspor’la haftaya Konya’da oynayacağız. Birçok karşılaşmayı İstanbul dışında oynadığımız için maç yorgunluğunun üstüne seyahat yorgunluğu da ekleniyor. Bu nedenle iyi dinlenmeli ve özel yaşantımızı yoğun maç trafiğine göre düzenlemeliyiz. Bu süreçte hem fedakârlık gösterip hem de sabırlı olmalıyız. Bazılarınız sakat sakat oynayarak kendilerini takım için feda ediyorlar. Bu ve bunun gibi fedakârlıklar bize başarılar getirecek” ifadelerini kullandığı bildirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!



















