Beşiktaş yeni sezon öncesinde harıl harıl transfer çalışmalarına devam ederken ekonomik sıkıntılar nedeniyle bütçeye uygun henüz resmi adım atamadı.
12 milyon euroluk tapu parası ile yola çıkan Kartal, 3 yabancı konusunda Lanzini, Mitroglou ve Moledo konusunda karar kıldı. Ancak çeşitli pürüzlerle bu isimlere imza attıralamadı. Peki Slaven Bilic bu gelişmeler ve bu isimler hakkında ne düşünüyor?
Bilici 3 isme de karşı değil ancak en çok istediği isim Yunanistan Milli Takımında da forma giyen Fulham'lı golcü Mitroglou. 700 bin euroya kiralanması konusunda İngiliz kulübü anlaşmaya varılan ancak satış opsiyonu koymak isteyen Kartal, henüz işi resimileştirmedi. Oyuncu da Dünya Kupası'nda forma giydiği için acele edilmiyor. Ancak Slaven Bilic, Mitroglou konusunda "Olmazsa olmazım" diyerek yönetime garanti verdi.
ÖNEMLİ BİR GOLCÜ
Hırvat hoca, "İngiltere kampından önce mutlaka Mitroglou'nu
görmek istiyorum. Böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var. Eğer onu alırsak kafamız daha çok rahat eder. Almeida da yaşadığımız sorunları asla yaşamayız"
dedi. Portekizli golcünün sık sık sakatlanması, performansının maç maç değişmesi, zaman zaman takıma küsüp kendi içine kapanması nedeniyle eleştiri
alan Almeida'nın saç baş yoldurduğu pozisyonların aksine Mitroglou'nun nokta vuruşları da dikkat çekiyor.

Manchester City'de kayıplar sürüyor!

Bayern Münih, Kane'in asistleriyle zirveyi bırakmadı!

Can Uzun'lu Frankfurt, 90+3'te puanı kurtardı!

Borussia Dortmund, Felix Nmecha ile kazandı

Leipzig, Augsburg'u farklı geçti

Fabio Cannavaro'dan Juventus açıklaması

Tottenham'a Elland Road'da Leeds United freni!

Diego Simeone'den Barcelona için açıklama

Como'dan Nico Paz açıklaması: "Yüzde yüz bizim oyuncumuz"

Hansi Flick'ten Atletico Madrid ve Alvarez açıklaması!
















