Teknik direktör Valerıen Ismael ile yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Daha önce izlenen ve olumlu rapor verilen isimler Fransız teknik adama gösterildi.
Valerien Ismael kendi oyuncu listesinden de futbolcu bakarken, gelecek sezon değişecek yabancı kuralı transferde önemli rol oynayacak. Bu kapsamda Beşiktaş stoper hattında yerli isimleri katmak istiyor.
BEDELSİZ GELEBİLİR
Beşiktaş, Konyaspor forması giyen Abdülkerim ile büyük oranda anlaştı. 27 yaşındaki futbolcunun yanı sıra Y. Malatya'dan Mustafa Eskihellaç ile ilgileniyor.
Malatya ekibinin küme düşmesinin ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Eskihellaç, alacakları nedeniyle kulübe ihtar çekti. 24 yaşındaki futbolcu, 6 Mayısa kadar alacaklarının ödenmemesi halinde bedelsiz olarak ayrılıp Beşiktaş'ın yolunu tutacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

















