Bu haberi yazdır
Beşiktaş'tan Tyler Boyd kararı! Yeni rota...
Beşiktaş, Tyler Boyd ile yola devam etmek istemiyor. Futbolcunun rotası belli oldu.  
Kaynak : Fanatik
Beşiktaş'tan Tyler Boyd kararı! Yeni rota...

Beşiktaş'ta yeni sezonda kadroda düşünülmeyen futbolculardan biri olan Tyler Boyd, Sivasspor'un radarında bulunuyor. Daha önce de kiralık olarak transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu için temaslar başladı. Ancak; Sivasspor, futbolcunun alacakları karşılığında bonservisini alıp boşa çıkmasını bekliyor.

BOYD'A SİVASSPOR TALİP

Fransız çalıştırıcımız Valerien Ismael, Boyd'un planları arasında yer almadığını futbolcuya iletti. Boyd da kendisine takım bakmaya başladı. Daha önce Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen futbolcu, kendisine talip olan Sivasspor'a sıcak bakıyor. Yöneticilerimizin de Boyd konusunda kolaylık sağlayacağı gündemde.

TAKAS PLANI OLMADI

Sivasspor'dan Kerem Atakan Kesgin'i isteyen Beşiktaşımız, bu transfer için Boyd'u takasta kullanmayı önermiş ancak Sivasspor bu teklifi kabul etmemiş, transferin ancak bonservis bedeli ödenmesi halinde gerçekleşebileceğini iletmişti. Siyah-beyazlıların, 21 yaşındaki futbolcuyu 10 milyon TL karşılığında kadrosuna katması bekleniyor.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler