Beşiktaş'tan transfer için görüşme
Beşiktaş, Adana Demirspor forması giyen Tayyip Talha Sanuç'un transferi için görüşmelere başladı.
Kaynak : Karakartal.com
Fotoğraf : AA
Uzun süredir kadrosuna bir yerli stoper takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, transferin bitimine kısa bir süre kala harekete geçti.
A Spor'un haberine göre; siyah-beyazlılar, adı daha önce de gündeme gelen Tayyip Talha Sanuç için Adana Demirspor'la transfer görüşmelerine başladı.
Adana Demirspor ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 2.8 milyon euro olarak gösteriliyor.
"KONUŞTUK AMA ZOR"
Öte yandan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Sabah'a yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ı severim. Yönetimle iyi ilişkilerimiz de var. Doğrudur konuştuk. Ama Tayyip Taha'da bizim beklentilerimiz çok yüksek. Bu transferin olması çok zor. Büyük ihtimalle yurtdışı olur." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!

Manchester United'da hedef Alejandro Balde!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri dönüyor

Gabriel Martinelli'den Al Hilal'e yeşil ışık!
En çok yorumlanan haberler














