Beşiktaş, Senegalli golcü için harekete geçti. Chelsea’ye 10 milyon euro önererek Demba Ba’nın Everton ile anlaşmasını son anda önledi. Bu transferde fon yönteminin kullanılma ihtimali yüksek
Beşiktaş’ın golcü transferinde çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Demba Ba önceki gün Everton ile transferi bitirme noktasına geldi. Ancak Beşiktaş, Chelsea’ye sürpriz bir teklifte bulundu.
Menajerini aradılar
Everton, 9 milyon euro karşılığında Chelsea ile el sıkışırken, Kartal 10 milyon euro taahhüt etti. Bunun üzerine Londra ekibinin yöneticileri, Senegalli forvetin menajeri Eugenio Botas’ı arayarak “Everton ile transfer görüşmelerini durdurun” talimatı verdi.
Gazetemize konuşan Demba Ba’nın menajeri Eugenio Botas “Everton ile transferi bitiriyorduk ancak Chelsea yönetimi bu transferi şimdilik durdurun cevabını verdi. Nedenini sorduğumuzda ise ‘Beşiktaş’tan daha iyi teklif var’ yanıtını verdiler” dedi.
Mendes ihtimali
Bu gelişmenin ardından maddi sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ın 10 milyon euroyu nasıl bulacağı sorusu akıllara geliyor. Mendes’in Jose Mourinho’nun da menajeri. Bu süreçte Beşiktaş lehine aktif rol oynayanacağı öne sürülüyor. Siyah-Beyazlıların bu transferi fon ile gerçekleştirmesi ihtimali var. Fon sisteminde transfer ücretinin bir kısmını veya tamamını fon şirketi ödüyor. Kartal, 2010-11 sezonunda Almeida’yı Werder Bremen’den fon aracılığıyla renklerine bağlamıştı. Transfer için gereken 2 milyon euroyu ödeyen fon şirketi, Portekizli golcünün satılması durumunda yüzde 45’lik paya sahip olacaktı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor



















