Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sol bek, kanat, stoper derken orta sahaya da takviye düşünen siyah beyazlılarda flaş bir gündeme geldi.
Hareketli saatlerin yaşandığı Beşiktaş'ta Fenerbahçeli futbolcu Dimitrios Pelkas için sürpriz bir hamle yapıldı. 28 yaşındaki futbolcuyu kadroda düşünmeyen Fenerbahçe'ye 3 milyon euro'luk satın alma önerisi yapan Beşiktaşlı yetkililer, masaya bir de alternatif seçenek koydular. Beşiktaş yönetimi, Yunan on numara için sarı lacivertli idarecilerle masaya oturdu ve teklifte bulundu.
Bu transfer için için kalecisi Mert Günok takas olarak önerildi. Altay Bayındır'ın arkasında yedek kaleci arayan Fenerbahçe'ye 33 yaşındaki file bekçisi ve 2 milyon euro teklif edildi. İki kulüp arasında pazarlıkların devam ettiği, Pelkas'ın her an Beşiktaş'a transfer olabileceği dile getirildi.
Yunan futbolcu geçen sezon Fenerbahçe'de 33 karşılaşmada 1267 dakika süre aldı ve 5 gol üretti.

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı















