Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşımız, Christian Fassnacht'ı kadrosuna katmak istiyor. İsviçreli yıldız için kulübüyle görüşmeler devam ederken, 28 yaşındaki futbolcunun sakatlığı Beşiktaş yönetimini tedbirli olmaya itti.
FASSNACHT İÇİN SAKATLIK TEDBİRİ
Sezona 4 maçta 2 gol ve 1 asistle başlayan Fassnacht için Beşiktaş, sağlık kontrolleri aşamasında tedbirli olma kararı aldı. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; siyah-beyazlılarımız, teknik direktörümüz Valerien Ismael'in çok istediği futbolcuya dizindeki sakatlık sebebiyle kapsamlı bir test yapmayı planlıyor.
GECİKMEDEKİ SORUN BONSERVİS
Her iki kanatta da oynayabilen futbolcu için yönetim Young Boys ile henüz anlaşma sağlayamadı. Beşiktaş, kanat oyuncusu için 4 milyon euro olan bonservis bedelini aşağıya çekmeye çalışıyor. Futbolcu, Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı gibi daha önce tesis ve stadı da gezmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Sörloth tarihe geçti; Atletico Madrid turladı!

Laporte'den Messi açıklaması!

Barcelona'dan Ozan Kabak hamlesi

Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü




















