Beşiktaş'ta yeni golcü transferine yeşil ışık!
Başarılı sonuçların ardından zirve yarışına tekrar dahil olan Beşiktaş'ta gözler ara transfer dönemine çevrildi. Kamerunlu forvetin oyununa tam not vermesine rağmen rekabet ve alternatif açısından bir golcü isteyen Teknik Direktör Sergen Yalçın'a yönetimden olumlu yanıt geldi.

Aboubakar'ın performansının yanı sıra Cyle Larin'den de memnun kaldığını yönetimle yaptığı konuşmada belirten tecrübeli teknik adamın, Kanadalı oyuncunun artık bir kenar oyuncusu olduğunu Kamerunlu forvetin ise hem rekabete girmesi hem de alternatifi olması açısından bir forvetin daha alınmasının, şampiyonluk yarışında önemli katkı sağlayacağını söylediği belirtildi.
Beşiktaş'a bonservisi elinde gelmesi nedeniyle, siyah-beyazlı yönetimi önemli bir masraftan kurtaran Aboubakar'ın, bu şekilde yoluna devam etmesi halinde, önümüzdeki sezon da Beşiktaş forması giymesi yüksek ihtimal olarak vurgulandı. Fakat geçmiş dönemdeki sakatlıklarının tekrar nüksetme durumunun yüksek ihtimal olmamasına rağmen, ligin ikinci yarısında yarışın daha da kızışacağını düşünen yönetimin de ikinci bir forvete sıcak baktığı vurgulandı.
Beşiktaş Yönetimi'nin ara transfer döneminde Avrupa'nın büyük takımlarında forma şansı bulamayan golcülerden birini kiralamak için düğmeye bastığı öğrenildi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inaki Pena için Como harekete geçti!

Xavi Simons'un yeni durağı belli oldu!

Hull City, 90+4'te üç puanı aldı!

Juventus, Edon Zhegrova için temasa geçti

Bournemouth'dan Adli'ye 30 milyon Euro!

Berke Özer'e ilk maçında 3 gol!

Nottingham Forest farklı kazandı

PSV ikide iki ile başladı

Arda Güler, Real Madrid'de başrol olacak!

İspanyol devinden 100 milyon Euro'luk talep

Nordi Mukiele, Sunderland'da
En çok yorumlanan haberler