
Transfer çalışmalarını tamamen Sassuolo'da oynayan Kaan Ayhan üzerine kuran Beşiktaş Yönetimi, İtalya'dan umut verici haberler almasa da, bu transferi bitirmek için büyük uğraş vermeye devam ediyor.
Sadece Kaan Ayhan ve ailesiyle irtibatta olan ve bu görüşmeleri Sassuolo
Yönetimi'nden izin alarak yapan siyah-beyazlı idareciler, diğer yandan da bonservis pazarlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Önümüzdeki hafta içinde bu
transfer için yeni bir teklif sunacak olan Beşiktaş Yönetimi, en geç bir haftaya kadar bu transferi bitirmeye çalışacak.
TÜM
ŞARTLAR ZORLANANACAK
Kaan Ayhan'ın hem Türk pasaportu olması hem de birçok bölgede görev yapması nedeniyle Beşiktaş'ın bu transferi gerçekleştirme adına bütün şartlarını zorlayacağı öğrenildi.
Teknik direktör Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği milli futbolcunun transferi için çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı yönetim, Sassuolo Kulübü'ne bonservis için 3 milyon Euro teklif etti. Kaan'ı geçen yıl Fortuna Düsseldorf'tan 2.5 milyon Euro'ya satın alan Sassuolo ise 6 milyon Euro istedi.
Geçen sezon İtalya Serie A ekibi Sassuolo'da 23 maça çıkan milli futbolcu gol atma başarısı gösteremezken bir asist yaptı. Bu müsabakalarda %91 pas isabeti yakalayan Kaan Ayhan bu alanda öne çıktı.

Wolverhampton'da her şey terse döndü!

Arda Güler için mesaj: "11'de olmak zorunda"

Nottingham Forest'ta Sean Dyche dönemi başlıyor!

Xabi Alonso'dan Arda Güler açıklaması!

Real Madrid, El Clasico öncesi Arda Güler'in asistiyle galip!

Lens, evinde 3 puanın sahibi!

Xabi Alonso'dan Endrick hakkındaki "ayrılık" iddialarına net yanıt

Como'dan galibiyet: Juventus'ta ligde ilk mağlubiyet!

Roberto Mancini geri dönebilir!

Sacha Boey: "Özel çalışma yapmadım"
