Bu haberi yazdır
Beşiktaş'ta Romain Saiss'in partneri bulundu!
İstanbulspor maçında Romain Saiss ile birlikte oynayacak futbolcu belli oldu.  
Kaynak : Fanatik
Beşiktaş'ta Romain Saiss'in partneri bulundu!

Beşiktaşımızın transfer dönemindeki son hamlesi, ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile de anılan ve Adana Demirspor'dan kadroya dahil edilen Tayyip Talha Sanuç olmuştu. Tayyip Talha Sanuç, siyah-beyazlı takımımızda ilk 11'de oynamaya hazırlanıyor.

TAYYİP TALHA 11 İÇİN HAZIR

Necip Uysal'ın iyi bir sezon başlangıcı yapmasına rağmen Başakşehir karşısındaki performansından memnun olmayan teknik direktörümüz Valerien Ismael'in, İstanbulspor karşısında ilk 11'de Romain Saiss'in partneri olarak Tayyip'i sahaya süreceği öğrenildi.

"TELAFİ EDECEĞİZ" DEMİŞTİ

Tayyip Talha, 1-0 kaybettikleri Başakşehir maçı sonrasında, "Beşiktaş taraftarı önünde ilk maçıma çıktım. İlk maçımda kazanmak isterdim. Taraftara teşekkür ederim. Çok iyi bir takımız, bu mağlubiyeti telafi edeceğiz. Elimden gelenin daha fazlasını yapacağım. İnşallah önümüzdeki günlerde daha iyi olacak" sözlerini kullanmıştı.

İKİ KULÜBÜN GÜNDEMİNDEYDİ

Bilindiği üzere Tayyip Talha Sanuç için hem Beşiktaşımız hem de Fenerbahçe devredeydi. 22 yaşındaki stoperi siyah-beyazlılarımız 1.5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı ve Fenerbahçe'ye de bu anlamda bir gol attı. Başakşehir maçında yedeklerde başlayan Sanuç, 15 dakika görev yapmıştı. TFF'nin 8+3 konusundaki net kararı sonrası Valerien Ismael, genç stoperi değerlendirecek.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler