KARAKARTAL - Beşiktaş, başarılı bir sezon geçiren sol bek oyuncusu Ramon Motta'nın bonservisini almak veya kiralık kontratını uzatmak için futbolcunun kulübü Corinthians ile görüşüyor. Brezilya basınına açıklamalarda bulunan Sambacı, Türkiye'de mutlu olduğunu ve cumartesi günü oynayacağı Gençlerbirliği maçının buradaki son karşılaşması olmasını istemediğini ifade etti.
Motta, "Beşiktaş yönetimindekiler benim geleceğimi kararlaştırmak üzere Corinthians ile görüşüyorlar. Türkiye'de ve Beşiktaş'ta çok mutluyum. Burada en iyi futbolumu gösterdim ve aynı şekilde devam etmem benim açımdan çok sevindirici olur" diye konuştu.
Brezilyalı oyuncu, Gençlerbirliği maçının son karşılaşması olmasını istemediğini fakat kendisi olmasa bile bu formayı başka oyuncuların da layıkıyla giyeceğini belirterek sözlerini noktaladı.
26 yaşındaki sol bekin Brezilya kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Siyah-beyazlılar, memnun kaldığı Motta'nın bonservisinde anlaşamazlarsa oyuncuyu 1 sezon daha kiralama yoluna gidecekler.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi

Barcelona'da Lewandowski yerine Harry Kane planı



















