Beşiktaş, şampiyonluk mücadelesi vereceği yeni sezona daha güçlü ve bol alternatifli bir orta saha rotasyonu ile başlamayı planlıyor.
Siyah-beyazlılar, Mohamed Elneny'nin ayrılması halinde dahi kiralıktan dönecek olan Oğuzhan Özyakup ve Fatih Aksoy'un yanı sıra sakatlıktan kurtulan ve ilk kez Gençlerbirliği maçında forma giyen Dorukhan Toköz'le yeni sezona başlayacak.
Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın, devre arası takımdan ayrılmasını istemediği Oğuzhan'ın yanı sıra Dorukhan'dan çok umutlu olduğu, Sivasspor'da seviye atlayan Fatih'i de ilk 11'de forma giyebilecek düzeyde gördüğü ifade edildi. Siyah-beyazlıların bu isimlerin yanı sıra Medipol Başakşehir'de şampiyonluk yaşayan deneyimli orta saha oyuncusu Mehmet Topal'la da ciddi olarak ilgilendiği belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Salih Özcan, Borussia Dortmund'a veda ediyor

Serie A'ya yükselen 2. takım Frosinone

Hull City, Millwall ile yenişemedi: Turu ikinci maça bıraktı

Juventus'tan Reijnders hamlesi!

Real Madrid, Valverde ile Tchouameni'ye verilen cezayı açıkladı

Real Madrid ve Jose Mourinho arasında ilk görüşme!

Alex Jimenez, skandal iddia sonrası kadro dışı!

Paulo Dybala'dan geleceği için karar

Bayern Münih'te ana hedef Bradley Barcola

PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!


















