Beşiktaş'ta kriz masası!
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, tüm yönetim kurulu üyelerini olağanüstü toplantı için kulüp binasına çağırdı.
Kaynak : Karakartal.com

Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan ve yarıda kalan olaylı derbinin ardından Beşiktaş'ta olağanüstü hal ilan edildi.
Maç sonrası tüm yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yapma kararı alan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, bir kriz masası oluşturacak. Stadyuma kaçak girişler, maçın tatil olmasına neden olan olaylar ve bunlar karşısında alınacak yaptırımlar, olası ceza durumlarından kulübün buna reaksiyon biçimleri ele alınacak. Beşiktaş JK Yönetim Kurulu ayrıca, karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus hakkında da ağır bir açıklama yapacak.
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu'nun öğlen saatlerinde toplanması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United, Altay ile kazandı!

Jakirovicli Hull City'den sessiz başlangıç!

Milan, Berkay Karaca'yı kadrosuna katıyor

Real Madrid'in yıldızlarından Suudi Arabistan'a ret!

Pep Guardiola'dan ayrılık mesajı

John Stones'tan transfer iddialarına yanıt!

Vitinha: "Ballon d'Or'u Dembele hakediyor!"

Manchester United'dan 85 milyon euro'luk transfer!

Köln, Cenk Özkacar'ı kiralık olarak kadrosuna kattı

Real Madrid, Gonzalo Garcia'nın sözleşmesini uzattı

Real Madrid'in yeni dokuz numarası: Endrick!
En çok yorumlanan haberler