
Beşiktaş'ta orta saha oyuncusu Josef de Souza şoku yaşanıyor. Siyah - beyazlı futbolcunun uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği açıklandı.
Josef de Souza, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş'ın deplasmanda Hatayspor ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.
Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde; "Futbolcumuz Josef de Souza, sağ uyluk iç adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesinden geçmiş, oyuncumuzun uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve ödem bulguları tespit edilmiştir. Josef de Souza'nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."
PJANIC RİSKE EDİLMEYECEK
Galatasaray derbisi sonrası ağrıları olan Miralem Pjanic, büyük ihtimalle Hatayspor maçında görev yapamayacak. Riske edilmek istenmeyen Bosnalı oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Sporting maçında forma giyebilecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Aleksandar Pavlovic için dev transfer yarışı!

Flick'ten Yamal açıklaması!

Dayot Upamecano'ya iki dev talip!

Altay Bayındır: "Buraya kolay gelmedim"

Bayern Münih'ten Wirtz ve Woltemade yanıtı!

Manchester United'da Amorim tehlikesi!

Del Piero'dan Kenan Yıldız açıklaması!

Inter Miami, Sergio Reguilon için devrede

Nuno Espirito Santo, West Ham United'ın ilk siyahi teknik direktörü oldu

Tottenham, Rodrigo Bentancur ile sözleşme uzattı
